Kyckling. Ät det gärna isalladsblad, som små wraps. salladsblad. Snabbpicklade grönsaker. Skaka av mjölet från kycklingbitarna och friterai omgångar i den heta oljan
Marinadtillkycklingen. Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vinågonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. s. o. m. r. a. å. k. d. e. (. j. ,. –. g. l. v. ). c. h. n. y. t. p. ä. J. ö. H. V. u. b. f. E. D. R. x. U. F. 4. 6. 0. é. S. /. 3. 1
Blanda alla ingrediensernatillmarinaden och häll över kycklingen. Blanda väl och ställ åt sidan. Vänd direkt ner kycklingen och stek till den börjar bli gyllene
Förutom denna bao med sidfläsk, het majo, gurka, jordnötter och koriander så gjorde jag en med bulgogikyckling som jag hade över, het majo, koriander och vårlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.