och jag mår ok förutomatt högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs föratt du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
(Det är rätt praktiskt om såsen och tillbehörenärförberedda också – så slipper du parkera i köket. Lägg upp ett par oliver och plocka fram en flaska rosé, gärna Puycheric som har piggnat till i år
Mitt knep föratt få dem på det senare viset äratttillsätta vaniljkräm i smeten. Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Ställ ner pannan och stek till fin färg runtom bullarna, snurra runt med jämna mellanrum. Stek någon minut till och häll sedan på ett par dl hett vatten, några droppar soja och lite vitpeppar
Vet att klippta korn är toppen så det är jag extra nöjd med att detta bröd har. All är så klart goda men alla är inte lika goda och riktigt lika nyttiga för min del
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.