Blanda ihop och lägg i glasburk med lock. Knåda och forma till en limpa. Fyll på med 200 g mjöl och 2 dl vatten 35 grader. Ugn 225 grader, sätt in limpan och dämpa värmen till 175 grader
Gurkmeja är en krydda vi haft hemma i flera år, och som mannen min använt i sina smoothies och på maten, medan jag insåg dess goda egenskaper i höstas och lade till det i mina dagliga morgonrutiner
Och hur lätt är det att somna om när solen envist tar sig igenom rullgardinens kant. – Ja ja det är väl lika bra att ta tjuren vid hornen och gå upp och inleda mitt munk-bakande
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.