Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Gapar lite tomt på bloggen nu så jag antar att ni är ute och shoppar och donar med julfix. Själv sitter jag med ögonen i kors i soffan och bara MÅSTE slänga in ett inlägg för att säga hej efter en väldigt hektisk dag
Det gör att jag allt som oftast får tid att äta frukost i lugn och ro och har jag tur hinner jag också plocka i ordning, blogga eller sminka mig – det beror ju helt på vad jag prioriterar den morgonen
Här är vi placerade vi frukostbordet för tillfället och äter en sen frukost. En maskin tvätt har vi hunnit med, sängarna är bäddade och diskmaskinen är redo för att köras igång – skönt att bli av med lite vardagssysslor och sedan koppla av med en god frukost
Jag har druckit guldmjölk i flera kvällar nu och älskar det. Gurkmeja är en krydda vi haft hemma i flera år, och som mannen min använt i sina smoothies och på maten, medan jag insåg dess goda egenskaper i höstas och lade till det i mina dagliga morgonrutiner
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.