I dethär fallet färdiga bottnar som är himla bra att ha när jag vill ha något snabbt och gott att äta, vilket händer ganska ofta nu närdetär en del annat att pyssla med än att stå i köket
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna såärdet från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. . Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas såär jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Den färskagårgärna sönder för mycket närdet ska röras om som i den här rätten. Dagar när inspirationen inte ligger på topp och jag känner mig lite "sådär" rent allmänt försöker jag tänka på ett himla bra citat
Igårnär vi skulle ha ett par vänner över på lite mat och jag bestämde att vi skulle bjuda på blandat från grillen, så sprang Milia iväg och tog på sig en rosa tyllkjol
När vi ska lyxa till det lite extra sågår vi inte ut och äter mat. Detär ett färdigmarinerat kött som jag stekte precis på samma sätt som jag gjorde med kalventrecoten, alltså att bryna det och sedan steka klart det i ugnen
Och tänka sig här handlar detockså om mat - igen. Men så tuffa de är som ställer upp. Idag äntligen kunde jag kika på Mästerkockarna eftersom jag var upptagen med att arbeta igår kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.