Serverade med en rotfruktsrösti och grönpepparsås. Stekt Rotfruktsrösti. Det känns som om de lever med lite dåligt rykte, men två saker hade jag bestämt mig för i alla fall
Snart tillbaks till vardagen och då är det bra med några goda vardagsrätter – som denna. 1 frp kotlettbacon/kalkonbacon. 1 frp kotlettbacon/kalkonbacon
Det här receptet fick jag av kollegan Irene som hade med en matlåda som doftade himmelskt. Pastasås med bacon och purjolök 2-3 pers (mig + Erik + min matlåda) 2 paket bacon (leta efter kotlettbacon för en fettsnålare variant) 1 liten purjolök 200 g champinjoner (helst färska, men det går bra med avrunna också) Crème bonjour crème fraiche vitlök & örter (den gröna) 1 förp Kelda laga mat 4% (eller annan lättgrädde) Dela purjolöken och skölj bladen noga Strimla purjolöken och baconet, skiva champinjonerna Stek alltihop var för sig tills löken är mjuk, champinjonerna har fått färg och baconet är knaprigt Blanda alltihop med crème fraichen och grädden i stekpannan, smaka av med salt och peppar Servera med nykokt pasta Foto
Åh va härligt med helg. Smaka av med salt och peppar. Fäst med fördel med en tandpetare. Vi serverade rulladerna tillsammans med lite parmesangratinerade tomater, men det är ju inte ett måste
Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Men nu fortsätter vi med att rensa frysen, idag blev det de sista bitarna av kycklingfilé som kom till användning
Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Fyllda kycklingfiléer med en fyllning med smak av Italien som serverades med ugnsrostade rotfrukter samt lite rödvinssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.