Servera potatisbullarnamedbaconet och gärna med lite rårörda lingon till. Baconen. Även om det nu är länge sedan dess så kan man alltid laga till sina egna med hjälp av fem enkla ingredienser
Vi behövde snabbt få i oss någon mat och när jag öppnade kylskåpet hittade jag pressad potatis och ett paket bacon och detta fick bli grunden till vår lunch
Stek i riktigt med smör och servera med lingon och bacon/fläsk. Men potatisbullarna klara helt klart att stå på egna ben med eller utan blod som alternativ
Servera tillsammans medbacon/fläsk och lingonsylt. Igår åt vi stekt falukorv med potatismos. Jag passade på att göra mycket mos, just för att kunna göra potatisbullar av resterna till dagens middag
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blanda noga, så att hela salladen blir krämig
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
I det här fallet blev det fräst broccoli och knaperstekt bacon. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.