Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
Fransk rostbiff. Engelsk rostbiff. Skär sedan upp rostbiffen antingen ljummen eller kall. När rostbiffen är kall är det lättare att skära tunna skivor och det rinner mindre köttsaft
Rostbiff är en favorit som är lika god att serveras kall som varm. 10 portioner rostbiff. 1,5 kg rostbiff (2-2,5 kg funkar också). Eventuellt stektråd om köttbiten är ojämn i storleken 10 portioner rostbiff. 1,5 kg rostbiff (2-2,5 kg funkar också)
nu hade lagat bourguignon på nötfärs och det stora ha-begäret slog till direkt. Eftersom hjortfärs är väldigt magert i sig och man inte har grädde i en bourguignon kan man med fördel ha lite feta tillbehör istället
Lägg lergrytan i ugnen som skall vara kall, sätt ugnen på 225 grader i 40 minuter,vänd rostbiffen och sänk värmen till 175 grader i ca 1 timme och 40 minuter. 2 kg rostbiff (400 g)
Ta ut rostbiffen och svep in den i aluminiumfolie. Servera varm rostbiff med klyftpotatis eller hasselbackspotatis, rödvinssås, stekt hel lök, lättkokta morötter och broccoli
En enkel middag på färdigköpt Rostbiff med en currydoftande Dansk Remoulad. Rostbiff med Remouladsås är ett av de goda påläggen på Danska Smørrebrød
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.