Här serverar jag det rostatmed en krämig sojafärs och en korianderhummus. Det har väl knappats gått att undgå att lingon – ochzucchinibrödet (klick) har gått och blivit lite av en favorit för mig
gott brödnågra bitar brieostvalfri svamp (jag tog karl-johan)smörvitlöksalt och pepparRosta brödet. Välj ett riktigt gott bröd här så har du en smarrig lunch
Lägg kantarellerna på brödskivornaoch strö över persiljan. Skiva brödet. Salta och peppra. Rosta brödskivorna mitt i ugnen i några minuter, tills de har fått färg
Om ditt bröd börjar bli lite tråkigt, dvs torrt, så är det som gjort för att rosta. I detta fallet så hade jag en bit Leavain som blivit lite torr så tre rejäla skivor, på med lite brieost och lite röd balsamvinäger på det
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på creme fraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Servera medrostatbrödoch gräddfil… Jag lovar, det smälter i munnen så gott. Hade fullt upp i köket hela dan med att förbereda helgens mat och ett par smörgåstårtor som skulle iväg nu på morgonen
Du kan med fördel öka på mängden där för lite mer hetta och rökighet. Vi vuxna tyckte det var en riktig hit, barnen var inte lika imponerade, men samtidigt så äter dom sparsamt med rätter överhuvudtaget i dagsläget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.