rostade jordnötter. nämligen att rosta nötter och frön i ugnen. Idag blev det två plåtar sesamfrön och en plåt hackade mandlar som nu finns i burkar i skafferiet
Varför inte tillaga brysselkål i ugn och piffa till den med lite rostadefrön…. 0,5 dl solrosfrön. Strö över solrosfrön och rosta i ugnen i 20 min. Ett nät med brysselkål, ca 200-300 g 0,5 dl solrosfrön
100 gram solrosfrön. 100 gram pumpafrön. 1. Hetta upp en stekpanna med olja. 2. Rosta nötterna i omgångar i 3–5 minuter eller tills nötterna har fått färg
Och på sidan en fräsch sallad med råhyvlad fänkål, ruccolla, citron, olivolja och rostadefrön. Ta en ugnsform och sprid ut ett tunt lager med blandade frön, jag använde solros och pumpafrön
1 tsk senapsfrön. Strimla vitkålen fint, gärna med osthyvel Blir ca 500 g. Förväll kålen några minuter och häll över den i en sil och spola med kallt vatten
Så jag tog några av mina favoritingredienser – solrosfrö, mandlar och melonkärnor, rostade dem, sötade med aprikoser och smaksatte med vanilj och apelsinsaft
Rosta de frön du vill ha på i en panna så att de får lite färg, och salta dem. Getostsnittar med rostadefrön Skriv ut Prep time 20 min Cook time 60 min Total tid 1 timme 20 min Portioner. 30 Ingredienser 10 Digestivekex 75 g smör 4-5 gelatinblad 2 dl crème fraîche 200 g chèvreost 200 g Philadelphiaost 2 dl blandade frön (t. 2 dl blandade frön
Rosta pumpakärnor och solrosfrön i lite olja i en stekpanna, salta och peppra. 1. 2. Blanda turkisk youghurt, pressad citron, citronskal, pressad vitlök, riven ingefära, spiskummin, kanel, cayennepeppar och honung
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Enkla kuvertbröd med frön. 1 dl sesamfrön. 8 msk linfrön. 1 dl sesamfrön. 8 msk linfrön. Gjorde ju en äggost häromdan, frös in vasslem och idag bakade jag dessa bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.