Rosmarinstekt piggvarsfilé med lins- och rotfruktskaka och svamp
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g vardera av fem olika sorters rotfrukter (t ex morot, gul morot, palsternacka, persiljerot, kålrot).
  • 2 dl mjölk
  • 1/2 dl riven Västerbottensost
  • 2 msk grovkornig senap
  • 4 färska rosmarinkvistar
  • 4 bitar piggvarsfilé à 150 g
  • flingsalt
  • 600 g färsk svamp efter säsong
  • 2 msk smör
  • salt och peppar
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk majsena
  • 4 dl kycklingbuljong
  • 100 g gröna linser
  • 6 g agar agar-pulver (vegetariskt gelatin, finns i asiatiska butiker och välsorterade livsmedelsbutiker)
  • salt och peppar
  •  
  • Sås
  • 1 schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 3 dl fiskbuljong

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.