Underbar lammkorvmedmedelhavssmaker såsom vitlök, rosmarin och citron - fräscht och gott. Det här receptet passar inte bara till jul utan är även väldigt gott att grilla på sommaren och serveras med tzatziki och en fräsch sallad
Skala jordärtskockorna, lägg dem i vatten med lite citron i så att de inte mörknar. Blanda crème fraiche med rivet skal och saft från en halv citron, vitlök och hälften av timjanbladen
Vispa upp smöret med elvisp, c. Smaka av med salt och peppar. Smaka av med salt och paprikapulver. Platta till köttbitarna, lägg dem mellan plastfolie eller i en plastpåse
Till två portioner skalade och skivade jag 300g jordärtskockor och skivade dem i ca cmstora bitar, de fick ligga i vatten och tillsammans med en bit citron så att de inte blir mörka
â€Korf bör helst tillverkas i det egna köket, emedan varan så ofta är underkastad förfalskningar af det vidrigaste slag, hvilka till på köpet äro mycket svåra att upptäcka
Lammkorvmed tryffelmajonäs osv. De här lammkorvarna på en bit rostad surdegsbaguette, klick tryffelmajonäs, lite rostad lök och timjan, gjorde jag till de vuxna på Annies Discokalas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.