Maj månad råvara i samarbete Robertsonloves Sweden är löjrom. Hur passar då Robertson chardonnay till smørrebrød, som annars kanske mest förknippas med öl
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertsonloves Sweden. I glaset serveras den halvsöta, fruktiga Robertson Chardonay, som fungerar mycket väl till salladens örtiga dressing, och till fetastes sälta
April månads råvara i Robertsonloves Sweden är, som jag tidigare nämnt, sill. Robertson Chardonnays fruktiga smak gifter sig slutligen fint med sältan och syran i maten
Missa inte möjligheten att tävla och vinna en Kitchen Aid För att delta i mars månads tävling tar du helt enkelt en Instagrambild på en maträtt med månadens råvara och taggar den med #robertsonloves och #vasterbottensost
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Hej alla glada. Vi har haft en jättemysig after work idag och nu ligger jag i soffan och jäser. Om ni planerar eran helgmat så kan jag tipsa om denna risotto
Just nu är skogen helt belamrad av Karl-Johansvamp och andra goda soppar, vad är då godare än en pasta med mängder av grädde, parmesanost och vitlök för att göra av med lite av den, ett glas rött vid sidan skadar inte heller
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Det rör sig säkert om tjugo år om jag nu inte minns helt tokigt
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Att det visas repriser av Nigel Slaters serie Simple Suppers på BBC just nu passar mig utmärkt eftersom jag missade den serien när den sändes från början
Färsk svamp. Borsta svampen, skölj den om det behövs och skär den i bitar. Djupfryst svamp. Lägg svampen otinad i en kastrull och låt den tina på svag värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.