Salt & peppar. En nyttig libanesisk salladmed fantastiska smaker. Gröna linser som får marineras i en syrlig vitlöksmarinadtillsammansmedmynta och persilja
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisksallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Då vill jag tipsa om en enkel och mättandesalladmedmassa nyttigheter,. som energirika linser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Tomat- och mangosallad. Men den passar naturligtvis, trots sin färg, när som helst under året. Salladen på påskbuffén var en gul och färggrann skapelse
En salladsom räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.