Ända sedan jag gjorde vardagslyxiga pastan med tomatpesto så har jag haft i huvudet att den där irriterande slatten som blev kvar i burken borde bli underbar som smaksättare i en risotto
En äkta risotto på avorioris ska lagas under lång tid och med mycket kärlek ( läs parmesanost). Ljuvlig risotto som smälter i munnen  Har du varit på en italiensk restaurang och fått in en risotto som är så ljuvlig att den bara smälter i munnen
Risotto har jag alltid förknippat med grundskolan men kan väl idag konstatera att det inte var Risotto vi fick, fast det kallades så, efter att ha ätit det i Italien eller på nån restaurang
Klart att det skulle bli en risotto. Efter att ha busat hela dagen ute på isen med Oscar och Oliver så snärtade suget helt plötsligt till och jag var bara tvungen att laga en stor, trygg och varm söndagsmiddag
Jag genomför en 10-dagars detox med Rabarber Healthy Living och gröna smoothies gör verkligen jobbet. Börja med en lite mindre mängd vatten, ca 2 dl och anpassa konsistensen med mer vatten så att smoothien blir som du vill ha den
Inte kul med jätte hosta som river i lungorna. Men då fick jag möjlighet att experimentera med att göra en grön smoothie som innehåller massa goa grejer
Det här är vad jag tänker på för att lyckas medrisotto. Jag älskar att göra risotto. Blanda i och toppa med grön sparris, olika sorters svamp, bacon, purjolök eller andra grönsaker
Picka skalen med en grov nål på många ställen. Jättegott till frallebullen tillsammans med en god ost. Det har varit gott om tomater i år på min tomatplanta
Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Caulifloats med kanelsmak, bär, kokt ägg, superfood smoothie (mandelmjölk, greens+, rödbetspulver, spenat)
Krydda med grovmalen svartpeppar och ev en nypa kajennpeppar. Smaksätt den nykokta pastan med 1 msk av den vitlökssmakande oljan,. Servera genast med pastan 150 g pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.