Vill ni knåda ihop med era händer så smula ner jästen i en bunke och tillsätt vattnet, salt, socker, olja, vetemjölet och arbeta samman till en smidig deg
Skär fontina och gruyer i små bitar, mosa gorgonzolan med en gaffel, riv parmesanosten. Smält smör i en tjockbottnad kastrull, lägg i mjölet och rör om, häll på grädden, lägg i ostbitarna och den mosade gorgonzolan, sist lägger man i parmesanosten
Den här gången får det bli goda pannkakor med fyllning av gräddkokt grönkål, ädelost ochnötter. Kryddblandningen som jag använde kan bytas mot någon annan kryddblandning som du tycker om, och Auran som jag använde kan också bytas mot någon annan grönmögelost om du inte har bekymmer med laktosintolerans
Tea gillade risottonoch åt en STOR portion tillsammans med vita bönor. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
salt & nymalen svartpeppar. Risottomed trattkantareller. Tänk på att risotton måste koka lugnt och regelbundet och att man måste röra runt ofta, så den inte bränner fast i botten
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Italien möter Sverige i denna goda risottomed västerbottenost och skogschampinjoner. Risotto är en favorit och jag är väldigt stolt över att jag fick beröm av risottoproffset Marcus Aujalay under en tävling i Sveriges mästerkock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.