Risgrynsgröt á la LCHF – keso
Marianns LCHF mat & bak
Marianns LCHF mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-3 port
  • 500 gram väl ursköljd keso
  • 2 dl grädde
  • 30-50 gram osaltat smör
  • 2 ägg
  • 0,5 tsk Johannesbrödkärnmjöl eller guarkärnmjöl
  • 1 kanelstång
  • 0,5 tsk vaniljpulver eller 0,5 fröna från urgröpt vaniljstång + stång
  • 0,5 msk bakery+
  • 5 minuter och från värmen. Fiska upp vaniljstång och kanelstången. Vispa upp äggen häll det ner i den ljumma grädden strö över johannesbrödkärnmjölet och vispa kraftigt, ställ sedan på plattan igen, lite högre värme än medelvärme. Låt den sjuda och småkoka sig lite tjock under ganska kraftig omrörning och glöm inte röra i botten. Ta från värmen och lägg i den väl sköljda lätt urkramade keson och blanda runt. Låt inte gröten koka efter att keson kommit i. Bara värmas upp.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.