Jag är ett stort fan av gratänger och allt annat med smält ost, och blev därför så otroligt sugen när Helena beskrev sina ugnsgratinerade paprikor att jag genast bestämde mig för att apa efter
8 paprikor. Sätt ugnen på 200°C och kula under tiden paprikorna i 3 minuter innan du fyller dem med risblandningen. Ställ paprikorna på en plåt och låt dem gratinera i ugnen i 30-40 minuter. 8 paprikor 100 g riven smältbar vegansk ost
Den här måndagens vegorätt får bli lite annorlunda men väldigt god - härligt färgsprakande paprikor med en fyllning av blandad svamp, babyspenat och det naggande goda, rödbruna, lilla fröet canihua
Skär av hatten på paprikorna och ta bort innanmätet. 2 stora paprikor. Fyll paprikorna med bönkrosset, sätt på hatten och baka i ugnsfast form, 190 grader ca 40 min
Skär ett lock av paprikorna och ta bort kärnhuset. 2 röda paprikor 3 msk matyoghurt, ev. Häll på vatten ca 2 cm upp och sjud under lock tills paprikorna är mjuka, ca 10 minuter. 2 röda paprikor 3 msk matyoghurt, ev
Halloweenpaprikorna låg i en skål och behövdes tas omhand och jag har länge tänkt mig att ugnsbaka fyllda tomater, men nu fick det bli paprikor istället
Dela paprikorna på längden och ta ur kärnorna. 2 röda paprikor. Jag är redan inne på att byta ut kött mot grönt och av mejeriprodukter använder jag endast smör sedan något år tillbaka
Ute i vildmarken tar man vad man har och denna gång blev Öringen en aning asiatisk. Några av de godaste rätterna uppfinner man oftast när man har lite primitiva förhållanden att laga från
Det fick bli en ljummen sallad med ugnsbakade jordärtskockor. Visserligen är vår hund, Pontus, det hungrigaste som har kommit innanför dörrarna till köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.