Medans pajen är i kylen kan du börja med att skiva paprikan i små bitar. Matpajer kan variera i en oändlighet och det är även så lätt att ta med sig eller bjuda på
Strimla kassler, champinjoner och paprika. Servera gärna med pasta, t ex pastaskruvar "tricolore". Stek tills det mesta av vätskan från kasslern är borta
Testade även på att göra pommes av rättika för första g, är ju lite speciell smak på den men blev helt ok med lite kryddor och där får ni testa er fram beroende på vad ni gillar men är ni inte petnoga så rekomenderar jag grillkrydda annars iallafall salt och vitpeppar kanske lite chili eller paprika, gärna nåt som tar bort lite smak från rättikan
Bred avokadoröran på brödet och lägg på kasslerskivorna, paprikan och garnera med persilja. Mosa avokadoköttet tillsammans med lite pressad citron och smaka av med salt och peppar
Avsluta med riven ost. Skiva och strimla kasslern. Servera på än gång med fräsch sallad. Stek lök till den blir lite glansig, tillsätt sedan kassler och stek i några minuter
medpaprika & chili. Skär kassler och paprika i stora tärningar. Tvätta paprika och purjolöken noga. Bryn kasslern i het gryta, tillsätt paprika, schalottenlök och purjo och låt det steka med ca 5 minuter utan att ta färg. 600-700 g kassler. 1 röd paprika. 1 grön paprika
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept medkassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.