Delade dessa med sambon. Smält chokladen, skölj jordgubbarnaoch doppa jordgubbarna i chokladen. Rulla sedan i kokosen, lägg på ett fat och låt stelna i kylen
Blanda ihop med resterande ingredienser och tillsätt eventuellt lite vätska, såsom en skvätt vatten. Mosa dadlarna (exempelvis mjuka ekologiska) med en gaffel
Här hittar Du då min varma Chokladmed Kardemumma och Vispgrädde, från bloggens barndom. Men blandat i varm choklad, fördelas fettet jämnt och det blir ingen hinna
Sedan har jag stuckit fruktbitar, bär, minimarshmallows och maränger på en liten gaffel och doppat i chokladen, som höll sig hyfsat varm medan jag åt, trots avsaknaden av fonduegryta
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Lägg smöret i en kastrull och bryt i chokladen. jordgubbar. Smörj fem ugnssäkra formar eller aluminiumformar med smält smör eller flytande margarin
Mousse med limoncello och vit choklad. Fyll i hälften av moussen i formen ovanpå kokosbotten, lägg försiktigt i hasselnötsbotten med kaffetryffeln och fyll på med resten av moussen
Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit chokladochjordgubbaroch då kan man nästan inte misslyckas. Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffins och sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bär ochchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.