Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Blanda ihop med resterande ingredienser och tillsätt eventuellt lite vätska, såsom en skvätt vatten. Mosa dadlarna (exempelvis mjuka ekologiska) med en gaffel
Smält chokladochkokosolja i vattenbad och blanda sedan ihop alla ingredienser. -) Mörk choklad innehåller en hel del järn, så med nyponpulver eller någon annan C-vitaminkälla så blir detta väldigt bra godis för de som behöver få i sig extra järn
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Här hittar Du då min varma Chokladmed Kardemumma och Vispgrädde, från bloggens barndom. Mycket gott blir det dessutom, särskilt med egenhändigt odlad chokladmynta i
Blanda ner bär, nötter, frön ochkokos i den smälta chokladen. Kokosflingor. Det går bra att använda mörk choklad istället för vit och experimentera gärna med dina egna favoritnötter, bär och frön
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.