Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Blanda ihop med resterande ingredienser och tillsätt eventuellt lite vätska, såsom en skvätt vatten. Mosa dadlarna (exempelvis mjuka ekologiska) med en gaffel
Här hittar Du då min varma Chokladmed Kardemumma och Vispgrädde, från bloggens barndom. Men blandat i varm choklad, fördelas fettet jämnt och det blir ingen hinna
Mousse med limoncello och vit choklad. Hacka chokladenoch lägg den i en liten skål. Den vita chokladdekoren är gjord av smält vit choklad som stryks ut på ett overheadark med lite riven kokos på
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna medkokosoljaoch eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Hacka chokladenoch blanda med lätt smulade kokoschipsoch mandelspån. Den vita chokladen som jag använde är helt mjölkfri, så kallad veganchoklad, och av ett i alla fall för mig ganska nytt märke, iChoc
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.