Ska dekorationen med ricekrispiestreat kunna ätas bör den göras högst tre dagar i förväg. När allt är smält tas kastrullen från plattan och ricekrispies hälls i (och eventuell smaksättning)
Detta, mina vänner, är sk RiceKrispiestreat. En Blandning av lite smör, marshmallows och RiceKrispies som bildar en formbar massa som torkar till efter en stund
Ett helt galet godis från det godisgalna landet i väst är Rice krispie treats – som utgår från huvudingrediensen Ricekrispies, en puffig frukostflinga som numera finns här i Sverige också
RicekrispiestreatRecept och steg för steg på ricekrispiestreat1 msk osaltat smör. 5 dl ricekrispies (puffat ris). Bild 1Bild 2Steg för steg hur små recept på ricekrispiestreat har du här. 5 dl ricekrispies (puffat ris)
RiceKrispiesTreat är lösning på just detta problem. Med hjälp av smör, marshmallows och RiceKrispies skapar du den formbara massa, som förutom är ätbar, väger det otroligt lite och är väldigt lätt att jobba och modellera med
Vänd ner RiceKrispies. 3 dl Kellogs RiceKrispies. Maräng. vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret i omgångar under fortsatt vispning och vispa tills marängen är blank
Vänd ner RiceKrispies i smeten. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Klipp till ett bakplåtspapper lika stort som botten på en springform, ca 20 cm i diameter
2 dl ricekrispies. Rör ner ricekrispies och klicka sedan ut 4 kakor på ett bakpapper på en plåt. Superenkel och god efterrätt som kan förberedas en god stund innan middagen
3 dl puffat ris, ex ricekrispies el vårgårdaris. 3 dl puffat ris, ex ricekrispies el vårgårdaris. Den här tårtan har varit min favorit-tårta ända sen jag var liten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.