Igår kom reportaget om mig i vår lokaltidning Norran, se nedan. 3-4 dl vatten. I med övriga ingredienser och låt puttra under lock i ca 1-1,5 timmar. -Mama Skogly ♥ 2 gr. 3-4 dl vatten
Igår publicerades reportaget som Norran var här och gjorde. -Mama Skogly ♥ 225 grader. Se bilder nedan. Det har varit en lååång vecka som aldrig verkar ta slut
Det var den fantastiske bagaren och kokboksförfattaren Martin Johansson som inspirerade mig till att börja baka med surdeg för många år sedan, genom ett reportage om surdeg i tidningen Mersmak
Förutom recept innehåller tidningen goda tips, reportage och intervjuer. Jag vill tipsa er om att andra numret av VEGMAT-tidningen är nu släppt och den går att ladda ner helt gratis här
Här är lite mer bilder ifrån det reportaget än dom små som är i tidningen. 5-7 dl vetemjöl. Gjorde en artikel för Kopparstaden BO-Tidning för cirka 1 månad sen och nu hade tidningen kommit ut. Kevin åkte till sin pappa, jag var sugen på oxfilé och ett glas rött, vips så var Elin & Rickard på väg hit för en 3-rätters. 5-7 dl vetemjöl
I den nya föräldratidningen Nära Barn hade de ett reportage från ett kristet kollektiv som fick dela med sig av sitt bästa recept och då valde hasselnötsbiffar
Det började med att jag skulle göra ett nyttigt reportage för tidningarna jag skriver för. Jag hade de allra bästa intentioner att reportaget skulle andas krispighet och hälsosam "clean eating"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.