Efter en helg i Karlskrona med mamma och Tea kom jag hem igår och hade en riktigt slapp söndag. Det är konstigt hur trött man kan bli av att bara vara iväg och ta det lugnt, eller hur
Detta surdegsbröd är både väldigt syrligt, "avskalat" och gott. Även om jag älskar att hälla alla möjliga frön, frukter, grönsaker, nötter och jag vet inte allt, i mina bröd, så är ett helt naturellt bröd precis vad jag önskar mig ibland - för inte är det mindre gott bara för att ingredienserna är färre
Vänner ramlade in på ett (föraviserat) glas vin under lördagens seneftermiddag, och efter en koll i kylskåpet och lite blädder i några tidningar kunde vi till vinet duka fram
Det finns en omelett som faktiskt slår alla andra på fingrarna hur tunna, krämiga och vällagade dom än är och det är denna rustika bondpanna som jag kallar den
Bröd. Med rejäl skorpa och luftbubblor. Rostat, knaprigt och oändligt gott. Mmmm. Idag blir det grytbakat chiabröd till frukost, lunch och middagssoppan
Äntligen lite mat på den här bloggen. Det här är en rätt jag komponerade i förrgår. Receptet låter kanske avancerat vid första anblick, men det är inte alls svårt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.