RECEPT: Ugnsbakad lax med grönsaker och lök i örtkryddad ostsås (dill, persilja, gräslök)
Emma-Lou
Emma-Lou
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar lax á
  • 125 gram per styck
  • 1 msk matfett
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 1 liten morot, grovt riven
  • 1 liten röd paprika, urkärnad och tärnad
  • 1 liten squash, smått tärnad
  • 5 dl matlagningsgrädde (går bra att halvera med hälften mjölk/grädde)
  • 3 dl grovriven ost
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk finhackad persilja
  • 1 msk finhackad gräslök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.