Använd gärna elvisp med vispar som du kan använda genom hela receptet. Skala och skär rabarber i skivor ca 0,5-1 cm breda. Grädda i nedre delen av ugnen i 175°C i ca 35-40 minuter tills kakan fått fin färg och man ser att den släpper kanten
Recept för två st rabarberkakor. Receptet är från hittarecept. Skala rabarbern och skiva den i 1-2 cm bitar. Grädda kakan/orna i mitten av ugnen i 25-30 minuter
Putta i de bär du önskar - jag har idag valt rabarber. Ner i en form och putta sedan i de bär du valt, jag har valt rensade och tärningshackade rabarber, sätt sedan in i ugnen och ta ut efter 440-45 min
Recept - Jättecookie. Recept. Mega-chokladkaka. Här kommer i alla fall receptet om jag ångrar mig, vilket jag borde - för den var helt fruktansvärt god
Sätt på ugnen på 175 grader. Skölj och skär rabarbern i bitar. Smörj och bröa en långpanna. Vispa samman ägg och socker, rör ner det smälta smöret samt vetemjölet
I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likt traditionellt, svenskt, mjukt tunnbröd som möjligt
Receptet kommer från Allt om mat, men jag ändrade lite i receptet. En win-win situation med andra ord. Grädda kakan i nedre delen av ugnen, 45-55 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.