6-8 dl
bär t ex blåbär, hallon, rabarber, jordgubbar, vinbär. Både färska och frysta går bra.( I min som ni ser på bilden ovan är det frysta hallon och färska rabarber i, nyskördade från trädgården).
1Koka upp vatten och socker i en kastrull. Lägg i rabarbern och låt sjuda i ca 5 minuter. 1Blanda ut potatismjölet i lite kallt vatten och rör om. 1Servera krämen med mjölk och jordgubbar
Pajen kan varieras med dina egna favoritbär och kombinationer. ihop ägg, socker och vaniljsocker. Skär rabarber i centimeterstora bitar och lägg i pajskalet
Här kommer receptet på en uppskattad bärpaj som vi serverar här. Blåbär - ochhallonpaj. Tidig morgon och det är näst sista dagen för C&C Trädgårdscafe för denna sommaren
Samtidigt som dottern pysslade med smulpajen så kokade jag vaniljsås efter ett recept i "Under valnötsträdet" - den fantastiska oumbärliga kokboken som jag är så glad att jag har hittat
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
En liten julklapp från mig till er alla blir ett nytt recept på lchf-gods. Vill passa på att önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR
Här kommer recept på en av rätterna från förra veckans matsedel. Stora sjöar här och var. Även receptet på fredagsmaten denna vecka (som vi sköt på från förra veckan) kommer därifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.