Ja då var det dags för en ny säsong avDu är vad du äter igen då. Sallad och grönsaker har hon ingenting emot men hon tycker de är dyra och blir förstörda för fort för att det ska vara lönt att köpa hem det
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar duav den från värmen. Låt stå liten stund, detta gör du för att lättare få ut pannacottan ur glaset
Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléen i en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Tomaterna ska vara helt mjuka och ha börjat karamelliseras. Om man vill kan man passera allt genom en sil för en riktigt slät sås – oavsett vilket är smaken otrolig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.