Can't say we are really big with mousse-desserts like this or sundaes in Sweden, sometimes swedes get suspicious when something is a little too good (like an overwhelmingly gorgeous sundae)
mandelmjölet ger den typiska ”torra” getost-feelingen (kan man verkligen kalla det så… ja tydligen), kokosoljan hjälper till med konsistensen i kylskåpet och miso ger den lite ostliknande smaken av umami
Smält smöret i en skål i micron på full effekt i 1-2 min. Grädda i microvågsugn ca 700 Watt i 6-8 min. Vispa ihop ägg och socker med elvisp till blandningen blir pösig
Eat clean, get lean - 60 dagars clean eating. Hur har ni skött kosten i sommar. Helt ärligt nu. Jag kan ärligt svara att min kosthållning inte varit den bästa
Många böcker hittar hem till mig och de flesta är i mat- och bakningsgenren. Vissa recept innehåller många olika delmoment som kan göra bakningsprocessen lite tidsödande (och kräva en hel del bunkar), men inget är egentligen svårt eller krångligt
Jag skakade den ordentligt, lät den stå i cirka 10-15 minuter (ibland i kylen men ibland inte) och sedan skakade jag den ordentligt igen när det var dags att dricka den
-. Besök nummer två på jakt efter Stockholms bästa vegetariska hamburgare gick till Marie Laveau på Hornsgatan och deras ”Stora Baren” som ligger precis vid ingången till restaurang/nöjeskomplexet ML
Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Recension. Han vann bland annat den prestigefulla tävlingen The Vegetarian Chance 2015 och gör regelbundet olika typer av lyxigare veganska pop up restaurangsessioner med sitt restaurangkoncept ”Tenzo”
-. Teamet bakom Vegan Soul Train har uppenbarligen skills nog för att laga riktigt bra veganmat och jag skulle vilja se dem ta nästa steg bortom den trygga veganska gatumaten – som ärligt talat är ganska gjord vid det här laget
Men det här kändes ganska mycket som en win-win grej. För några veckor sedan fick jag en fråga från företaget som levererar ”Linas Matkassar” om jag skulle vilja testa deras nya vegetariska matkasse i två veckor i utbyte mot att jag recenserade den här på bloggen
Det innebär dels att inte använda för varmt vatten - låt det svalna 5-10 minuter tills det blir 80-90 grader innan du häller på - och dels att inte klämma in tebladen i en för trång tesil. Gröna Teimporten 5-10 minuter till. 80-90 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.