Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Smaka av och häll eventuellt i mer whisky efter smak, drygt 1 msk
Det mesta som produceras här i bloggen skrivs kvällstid och publiceras nästkommande dag. Men först ska ni få ta del av något riktigt gott om man som jag gillar glass
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén
Det är ju den somavgör smaken och den bör helst få puttra en stund på spisen. Det smakade gott i alla fall och Mannen bedyrade att det var hur gott som helst
) Det blev både en fysisk och mental avslappningsom satte punkt för höstens jobb. Igår var sista dagen på höstterminen och efter en tårfylld avslutning i aulan (jag gråter för minsta lilla nu för tiden, men det här var ganska befogat
Rulla ut den som en längd, tjock som ett kvastskaft. Koka upp, dra sedan av den från värmen. Recept ur boken ”Mästarnas Menyer” av Leif Mannerström & Jan Hedh
Det senaste experimentet är ett knäcke, somdet verkligen är svårt att få nog av. Det var onekligen lite kletigt, men till den andra plåten ringlade jag lite rapsolja på degen, la på ett bakplåtspapper och kavlade
Ta även fram resten avdetsom ska i grytan. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr somdet heter) och alla andra ätbara odjur
När köttet är färdigt drar du isär det med två gafflar - därav namnet Pulled Pork. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
Tanken var god ,,,men det var nog detendasom var gott. Jag utgår från ett julgodis recept där jag tillsätter lite mera nyttigheter , det ska gå att äta som ett mellanmål
Avdetsom blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Än finns det chans till fina dagar, som gjorda för grillning. Så har ni gott om äpplen tycker jag absolut att ni ska koka er ett par burkar, och ta fram när vintern är som mörkast och kallast
Nytt på bordet var en omelettrulle som var så himla fräsch med babyspenat, räkor och färskost. Tänker att man förutom på buffé även kan göra den som en lyxig helglunch eller som en förrätt
Enda skillnaden jag gjorde mot de andra tortillabröden var att jag tog olivolja i stället för rapsolja och att jag använde ljust teffmjöl i stället för havremjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.