Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Vi testade tre av de salta, en Madraspizza med indiska smaker, en tryffelpizza med ugnsbakad rotselleri och en med oumph och svamp
- så iväg och köp digen kokosnöt nu. Idag startar jag dagen med kokos, älskar att kunna köpa mig en färsk kokosnöt, man får lite paradiskänsla i tanken och den behövs verkligen nu i denna "sommar"
Kom hem med ett gäng trevliga matvaror efter Apulienresan i september – bland annat szamorza utformad som en gris, Olio Intinis Bio-olja och några burkar av de bästa krossade tomaterna från Agrinitti
Du kommenterar med dittTwitter-konto. Diskavispen noga för annars kanske inte äggvitorna blir fluffiga, använd den torra vispen och vispa till ett hårt skum
bara du anger ingredienser, tillagningstid, svårighetsgrad lätt/medel/svår etc. Ta upp tofun/halloumin och låt de stekta kuberna vila på hushållspapper så överflödig olja rinner av
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.