Rabarberkaka med citronfrosting
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 21 ma
  • 1 kaka,
  • 10 personer Tid: 45 min + 1 timma i ugnen
  • 3 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 1/2 tsk vaniljpulver alt.
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1/2 msk nymald kardemumma
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 dl rapsolja
  • 4 dl råriven rabarber (ca 500 g, spara 1 hel rabarberstjälk till garnering)
  • 50 g mjukt smör
  • 4 dl florsocker
  • 1/2 citron, river skal
  • 100 g philadelphiaost
  • 1 rabarberstjälk Topping
  • 1/2 dl koncentrerad flädersaft (alt. sockerlag)
  • 1/2 citron, pressad saft
  • 1 dl frysta hallon till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.