Potatis, sparris och vad som krävdes tillvitvinssåsinhandlades och om jag intemindes helt fel så skulle det ligga en riktigt fräsch fiskbutik bara lite längre ned på gatan i den nya stadsdelen viintagitmed en storm så liten att inte en jävel märkt av det
Vi använde oss av rödtunga, stora finafiléer, men vilkenplattfisk som helst går att använda, bara filéerna är tillräckligt stora för att rulla ihoptill en rullad medlitefyllninginuti
Lägg ut fiskfiléernamed f d skinnsidan nedåt. smör att fräsa i. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på varma tallrikar och toppa med några blad basilika
Lägg upp på tallrikentillsammansmed kokt potatis och broccoli och garnera med räkor och citron. Smält smöret i en kastrull, rör i mjölet och vispai resten av vinet, vatten, grädde och buljong
Pilgrimsmusselfärseradrödtungamedvitvinssås. Mixapilgrimsmusslornai matberedare, blanda med grädde till en lagom krämigkonsistens, timjan och smaka av med salt och peppar
lite matfett till att smöra formen med. Jag läser ganska många amerikanska matbloggar och har märkt att gratineratpotatismos verkar vara ett ganska vanligttillbehör där borta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.