Röding med timjanäpplen, astrakancidersås och trattkantareller
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 rödingfiléer med skinn à 160-180 g
  • 1 tsk salt
  • 1 msk olivolja
  •  
  • Astrakancidersås
  • ½ gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ syrligt äpple
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl torr astrakancider
  • 2 dl vatten
  • 1 msk koncentrerad kycklingfond
  • 1½ dl vispgrädde
  • 1 msk smör
  •  
  • Timjanäpplen
  • 2 äpplen
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk honung
  • 2 timjankvistar
  • 1 tsk flingsalt
  •  
  • Trattkantareller
  • 200 g trattkantareller
  • ½ gul lök
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  •  
  • Garnering
  • 8 timjankvistar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.