Här tänkte jag därför bjuda på ett superlätt recept på grillad seabream med lite asiatisk touch. Grillad fisk är verkligen någonting som jag tycker är oerhört underskattat
Citronenochlime som grillades pressade jag över köttet resp fisken. Här får du inspiration från vår senaste grillning med chimichurri, wok, glaze och kryddblandning
Här tänkte jag därför bjuda på ett superlätt recept på grillad seabream med lite asiatisk touch. Grillad fisk är verkligen någonting som jag tycker är oerhört underskattat
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. urkärnad och finhackad. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor. 2 msk färskpressad citronsaft
Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till. Och dessa lammkotletter var stora och ganska grovt styckade med mycket kött så för mig räckte det gott och väl med en
Vispa smöret med dill, citronzest, salt och peppar. Servera till den grillade fisken. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Blanda limeskal, ingefära och Philadelphia till en sås och smaka av med salt och nymald svartpeppar. För tonfisk räcker det med kortare tid, då den gärna ska vara rosa i mitten)
Gjorde en aioli till vår grillade middag idag (som var sojabitar på spett för mig och en köttbit till Peter, och sötpotatis bakad i folie på grillen till oss båda)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.