Stek ytterligare någon minut och rör sedan i ingefäran, röd curry, sambal oelek, kokosmjölk och vatten (skölj ur förpackningen med lite av vattnet och ha ner i grytan)
Servera med ris, mango chutney och gärna papadums (finns att köpa i indiska mataffärer, i Göteborg finns det en välsorterad affär nära Hjalmar Brantingsplatsen, Indian Food House) eller varför inte naanbröd
Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta. Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i
Det är jätte gott med wokgrönsaker till denna currygryta om du inte gillar haricovertis. 1. Börja med att tärna kyckling filéerna eller qournbitarna i medel stora bitar
Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.