Idag fortsätter jag röda vinbärstemat och slänger in ett recept på rödavinbärsgelé. När jag kokar gelé på riktigt mogna vinbär brukar jag ibland tillsätta en liten mängd röd melatin för att vara säker på att gelén stelnar ordentligt
Häll upp din vinbärsgelé på väl rengjorda burkar och förslut. 2 l röda vinbär. 2 l röda vinbär 3 dl vatten 4,5 dl strösocker (ca 9 dl strösocker per liter avrunnen saft) väl rengjorda burkar
Hann även med att göra rödavinbärsgelé idag. Har en vinbärsbuske och den verkligen dingnar av härligt röda bär så nu var det verkligen dags att göra lite gelé, det är ju så gott att ha till höstens och vinterns grytor och goda såser
Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta. Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.