Smaka av medfisksås och limesaft. Låt stå några minuter tills fisken är tillagad. Tillsätt citrongräs, ingefära, röd currypasta och hälften av chilin och fräs ytterligare ett par minuter
Stek ytterligare någon minut och rör sedan i ingefäran, röd curry, sambal oelek, kokosmjölk och vatten (skölj ur förpackningen med lite av vattnet och ha ner i grytan)
röd currypasta, färdig på burk. Woka dessa med lök, grönsaker och currypasta, häll på kokosmjölk. Om du använder grönsaker med längre tillagningstid så skär dem i mindre bitar så de blir klara samtidigt
röd currypasta, färdig på burk. Woka dessa med lök, grönsaker och currypasta, häll på kokosmjölk. Om du använder grönsaker med längre tillagningstid så skär dem i mindre bitar så de blir klara samtidigt
Tillsätt lök och röd curry och låt fräsa några minuter till. cashewnötter och färsk thaibasilika att toppa med (inte så nödvändigt och sistnämnda är lite svårare att få tag i)
Servera med ris, mango chutney och gärna papadums (finns att köpa i indiska mataffärer, i Göteborg finns det en välsorterad affär nära Hjalmar Brantingsplatsen, Indian Food House) eller varför inte naanbröd
Smaka av medfisksås och limesaft. Låt stå några minuter tills fisken är tillagad. Tillsätt citrongräs, ingefära, röd currypasta och hälften av chilin och fräs ytterligare ett par minuter
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry och fiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra lime och kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.