Ingredienser Portioner. 4 Raggmunk 2 dl vetemjöl 4 dl mjölk 2 ägg 1/2 tsk salt 900 g fast potatis 2 msk smör eller margarin 3 morötter 400 g skivat rimmat bogfläsk 1 tsk smör eller margarin Till servering lingonsylt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta potatisarna noga och skär av ett 2–3 cm lock på varje potatis. Baka potatisen och locken i mikron på full effekt, tills de är mjuka, cirka 10 minuter
Nu har jag dessutom bästa tipsen om hur du enkelt steker perfekta rårakor. När jag då började steka mina rårakor så började det ryka lite oroväckande och alla kom med egna tips på hur jag skulle göra
Franska rårakor är en kanongod, enkel maträtt med få och billiga ingredienser. Vi käkade våra franska rårakor med en klick hemkokt lingonsylt och en rejäl portion vitkålssallad och rivna morötter
Ingredienser Portioner. 4 1 kg potatis (fast sort) 4 ägg 2 msk vetemjöl 1 tsk salt smör till stekning Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Ingredienser Portioner. 4 Råraka 800 g fast potatis 3/4 tsk salt Till stekning 1/2 dl rapsolja 40 g smör Till servering 80 g löjrom eller stenbitsrom 1 finhackad rödlök 1/2 dl finskuren gräslök 1 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Servera rårakorna med skagenröra, riven pepparrot, dill, citronklyftor och klickar av rom. Råraka. Skala potatisen och riv på den grova sidan på rivjärnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.