100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning. Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor
4 portioner till förrätt Ingredienser 400 g fast potatis, Amandine eller favoritsort 1 msk smör eller rapsolja salt & peppar Tillbehör 50 g svart kaviar, storkornig 1 st röd lök, liten 1/2 dl crème fraiche SKRIV UT RECEPTET
Då så, blir lite billigare så förstås om man kan ta bort löjrommen när man äter råraka med barnen. En råraka ska vara riktigt krispig, creme fraiche fluffig och krämig
4 Råraka 800 g fast potatis 3/4 tsk salt Till stekning 1/2 dl rapsolja 40 g smör Till servering 80 g löjrom eller stenbitsrom 1 finhackad rödlök 1/2 dl finskuren gräslök 1 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5