Rågsurdegsstart
Cafè Bjerkli
Cafè Bjerkli
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl ljummet vatten
  • 80 gr grovt rågmjöl
  • 1 tsk honung
  • 1 dl ljummet vatten
  • 50 gr grovt rågmjöl
  • 1 dl ljummet vatten
  • 50 gr grovt rågmjöl
  • 1 dl ljummet vatten 50 gr grovt rågmjöl Upprepa samma procedur som tidigare.
  • 1/2 dl vatten
  • 45 grader och
  • 2 msk grovt rågmjöl,Ta fram burken ur kylskåpet ett dygn innan du skall baka
  • 1 dl av den som du sparar och använder till nästa bak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.