Rådjursfilé med körsbärstomater och kantarellstanning
Ewerman
Ewerman
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1500 g benfri rådjursfilé
  • 50-60 körsbärspotatisar
  • ½ liter gula kantareller OBS! behåll renset
  • ½ liter svart trumpetsvamp
  • ½ liter bruna championer
  • 2 msk smör
  •  
  • Kantarellstanning
  • 2 dl kantareller (behåll renset)
  • 2 schalottenlökar, finskurna
  • 1 msk smör
  • 3 dl grädde
  • 3 dl mjölk
  • 4 äggulor
  • 3 hela ägg
  • salt och peppar
  •  
  • Svampbuljong
  • renset från kantarellerna
  • 2 schalottenlökar, finskurna
  • 2 msk smör
  • 1 liter kraftig vilt- eller köttbuljong
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.