Riktigt läcker tomatsås med soltorkad tomat och mozzarella. Inlägget Läcker tomatsås med soltorkad tomat och mozzarella dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Att göra sin egen tomatsås o pizzadeg till sin pizza är helt värt, både godare o utan tillsatser. Här kommer en god iaf tomatsåsen som jag brukar göra till pizzan
Jag valde att göra min tomatsås ganska så slät. 2 msk råsocker. Börja med att rosta dom minsta körsbärstomaterna i mitten av ugnen, på 175 grader i ca 35-40 minuter
Man får peta ner fyllningen från kanterna men jämna mellanrum då mixen blir rätt kladdig. The post Rå blåbärscheesecake appeared first on ceciliafolkesson
Mina favorit-pastasorter som jag serverar såsen till är rårispasta och kikärtspasta. En smidig och snabb tomatsås som passar till zucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
Jag lyckades inte hitta så mycket information om juju mer än att den växer på stora buskar och härstammar från Kina, där den används flitigt i matlagningen
Just den här gången räddade jag en låda misshandlade ekologiska kvisttomater från att dö stora mögeldöden, men självklart funkar det att laga såsen på burkade, hela kvalitetstomater om man tycker att färska känns för lyxigt
(Jag har som vanligt gjort lite ändringar från originalreceptet. Äntligen fredag. Jag är riktigt trött efter en intensiv vecka och nu ska jag verkligen njuta av helgen
Tillbaka till den råa maten. * Det är en sak att kalla råa rotfrukter och grönsaker för råkost. Men vad ska man egentligen kalla en kaka/efterrätt/tårta som är rå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.