Dela kärna ur och finhacka chilin. chorizo - lufttorkad och i tunna skivor. jalapenochili. Lägg ut 2 tortillabröd och fördela ost, jalapeño och chorizo ovanpå bröden. Lägg resterande bröd ovanpå och stek quesadillorna i olja vid hög temperatur i cirka 1 minut på varje sida. Skär upp varje quesadilla i 4 bitar och servera direkt
På med riven ost och lägg på ett bröd som lock. Servera med sallad, sås och gärna avokado. Fest på rest. Supersmidig lunch att göra när man har tacorester från fredagsmyset
Quesadillas är ett riktigt bra påfund. Man bara lägger i det man tycker om och fyller på med lite ost av något slag, steker eller grillar tortillan och moffar därefter i sig härligheten
2 2 port ris 250 g champinjoner 140 g tärnat bacon 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk smör salt och peppar 1 dl vatten 2 dl rödvinssås 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Här kommer ett förslag, små fyllda gratinerade champinjonermed bacon och smak av timjan. Snart är det nyårsafton, och de flesta av oss kommer väl att vaka in det nya året med något bubbligt i glasen och något litet tilltugg därtill
Gör såhärTa av stammen från champinjonernaoch mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonernamed smörblandningen och toppa med ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.