Stek på medelhög värme på båda sidorna i en torr stekpanna och dela sedan i fjärdedelar. Det var även väldigt bra mat för barnen då det är enkelt att äta med händerna
chorizo - lufttorkad och i tunna skivor. Dela kärna ur och finhacka chilin. jalapenochili. Lägg ut 2 tortillabröd och fördela ost, jalapeño ochchorizo ovanpå bröden. Lägg resterande bröd ovanpå och stek quesadillorna i olja vid hög temperatur i cirka 1 minut på varje sida. Skär upp varje quesadilla i 4 bitar och servera direkt
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten
På med riven ost och lägg på ett bröd som lock. Servera med sallad, sås och gärna avokado. Fest på rest. Supersmidig lunch att göra när man har tacorester från fredagsmyset
Quesadillas är ett riktigt bra påfund. Man bara lägger i det man tycker om och fyller på med lite ost av något slag, steker eller grillar tortillan och moffar därefter i sig härligheten
Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Lins och couscoussallad medchorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 1 hackad röd paprika1 hackad morot0,5 skivad purjolökfräses i lite smör och saltas250 gram chorizo i slantar stekes. Avsluta med 1 dl svarta oliver. 250 gram chorizo
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Till lunch kanske det passar med denna vårligt ljusgröna och alldeles väldigt goda soppa som hastigt snoddes ihop häromdagen när maken oväntat ochmed kort varsel aviserade att han skulle komma hem på lunch på väg till något uppdrag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.