Köp en extra stor bittill nyårsafton så kan ni göra pyttpåen del av biten någon dag innan. Jag tar en stor bitjulskinka, högrev, potatis, salami, lök och potatis
Under tiden skär du upp köttet och korveni lagom stora bitar. När potatisen och löken börjar mjukna så steker du påköttet och blandar sedan ihopkött och potatis
Jag lägger det marineradeköttetipåsar och därefter inifrysen. Jag delar grytbitarnapåhälften och mariner dem med två olikamarinader som jag sedan fryser in
Har ni "tur" så blev fotona så pass bra så att vi kanske delar med oss av dom någon dag framöver. Riv sönder osten och stoppa ner ostbitarifickanpålaxen, fyll på med basilika och rivetcitronskal, droppa tillsistpålitecitronsaft
I våras bjöd några vänner oss påenriktigt god middag - Grekiskpyttipanna. Menistället för fläskfilén som var irättenvi blev bjudna på kom vår middag att innehållakycklingfilé eftersom det var sån vi hade hemma
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglitepå fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.