Krämiga pålägg/toppings alltså, rena rama drömmen. Piffar smoothien, gröten eller mackorna finfint. Delade ganska nyligen med mig utav en chokladig favorit gjord på avokado till er här - men nu ska ni få ytterligare en favvo i mitt hem
Lite gott på mackan, vad sägs om det. Jag testade att fixa ihop två veganska pålägg. De funkar som dipp till grönsaker eller som just pålägg till kex eller bröd
Dom här morotsfrallorna är så enkla och piggar upp vilken grå höstdag som helst. Bjussar dessutom på ett tips på ett enkelt, krämigt veganskt pålägg gjort av bland annat kokosolja
instagram 100kitchenstories. Ni vet, jag tycker faktiskt om throwbacks ganska mycket. Jag menar, hur kan man inte tycka om throwbacks om man gör throwbacks på goda recept som får ens mun att vattnas
. Dagens frukost. x Två skivor bröd (från bageri) med blåbärsröra. Blåbärsröra. Blanda bara ihop blåbär, kardemumma och keso och/eller kvarg efter smak
Vad sägs om ett lent och krämigt pålägg med smak av mango och chili att bre på de nybakta frökexen. Ett ekologiskt pålägg gjort på rostade solroskärnor som även passar utmärkt som dippås till rotfruktschipsen eller grönsaksstavarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.