1 hackad vårlök/salladslök/bit av en purjo. 5-10 svampar, ex skogschampinjoner och/eller shiitake. 1/2 pkt gröna sojabönor. 1 pkt färdigmarinerad tofu eller ingefärstofu i tunna skivor/tärningar. 1 hackad vårlök/salladslök/bit av en purjo. 5-10 svampar, ex skogschampinjoner och/eller shiitake. 1/2 pkt gröna sojabönor. 1 pkt färdigmarinerad tofu eller ingefärstofu i tunna skivor/tärningar
För ungefär en månad sedan var jag iväg och lagade mat åt några vänner på en större hemmafest/minifestival som de arrangerade hemma på sin fantastiska gård
Mixa för att blanda ihop till en jämn färs/deg. Receptet innehåller inga processade sojaprodukter utom lite tamarisås eller glutenfri sojasås som kan ersättas med 1/2 msk ekologisk lantbuljong om man vill vara 100% sojafri
100-125 g pasta + ca 1/2 – 1 dl sås är faktiskt nog för att bli mätt om man käkar lite gott bröd till eller någon efterrätt också. 1/2 tsk salt. Mixa ihop nötter, 1/2 tsk salt och näringsjäst till ett fint pulver med en stavmixer eller blender. Ha kvar stekpannan på plattan och rör ner 1/2 dl av din veganparmesan. 1/2 tsk salt
14 1/2 dl Vetemjöl eko. 1Värm stekpannan till ca 3/4 av full värme, lagom temperatur varierar från spis till spis. 1Ta i margarin i stekpannan och häll 1-1 1/2 dl smet i den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.