Nu när jag jobbar hemifrån en hel del är det viktigt med bra lunch och mellanmål. Jag tycker det kan vara rätt klurigt att hitta bra, snabba och GODA saker att äta nu när det är så mycket som ska hinnas med på alldeles för kort tid (Vincent går relativt korta dagar på förskolan)
Jag varierar vilt med tillbehören, ex. Här är mitt recept på pumpapannkakor, jag häller i alla ingredienser i en matberedare om jag gör många satser, och i en liten mixer om jag gör en omgång pannkakor
Hör ni, vilken spännande dag det är idag. Närmare bestämt den 11/11/11 – ett sådant datum kommer inte tillbaka ofta (det gör i och för sig inget datum, men alla ettor gör ju att det här är en aning mer speciellt – hoppas alla andra dagar förlåter mig för min favorisering)
Jag fortsätter temat med lite striktare kost och idag har jag bytt ut grädden eller yoghurten med bär som jag vanligtvis har till kesoplättarna mot kanelsmör
Dela sconesen, bred på det goda kanelsmöret. 3 dl vetemjöl3 dl fiberhavregryn1 msk bakpulver1/2 tsk salt2 msk strösocker2 tsk grovstött kardemumma1 dl Arla smör-&rapsolja2 dl Arla Ko gräddfil Kanelsmör. Platta ut degen med mjölad hand till 2 runda kakor, ca 12 cm i diameter på ett bakplåtspapper på en plåt. Skåra dem med kniv i 4 delar
Kanske att ta i lite men mmmm va gott det är med en riktigt krämig kanelomelett. Har faktiskt testat kanelsmör innan men inte publicerat vad jag vet, tänkte väl att ni skulle gapskratta åt mitt tilltag
Njut med en god kopp Kaffe eller vad du föredrar. Vetebröd (med eller utan fyllning)Ca 3 dl mjölk1 dl strösocker1 msk kanelSmör till stekningGör så här
Pinnbröd medkanelsmör. Servera med extra socker och massor av kanel. Näst skrabbelucker är fattiga riddare tveklöst det bästa man kan göra i en stekpanna
Dela sconesen, bred på det goda kanelsmöret. Platta ut degen med mjölad hand till 2 runda kakor, ca 12 cm i diameter på ett bakplåtspapper på en plåt. Skåra dem med kniv i 4 delar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.